De beste manieren om caloriearme zoetstoffen te gebruiken

Herbert de Groot


07 Dec 2022

De beste manieren om caloriearme zoetstoffen te gebruiken

In samenwerking met All-Purpose In The Raw.

Als je ooit naar een caloriearme zoetstof hebt gezocht om suiker te vervangen, is het je misschien opgevallen dat ze over het algemeen niet smaken of eruit zien als de korrelige witte kristallen die je kent. Deze pakjes en poeders missen vaak de echte smaak en textuur van suiker.

Maar als u uw suikerinname wilt verminderen en toch wilt genieten van de vertrouwdheid van geraffineerde suiker, dan is All-Purpose In The Raw voor u gemaakt. De zoetheid komt van een mix van Monk Fruit, Stevia, Allulose en erythritol. En in tegenstelling tot andere caloriearme zoetstoffen, ziet, smaakt en kraakt All-Purpose In The Raw net als gewone suiker (dankzij de erythritol).

En het beste: All-Purpose In The Raw kan net als het echte spul worden gebruikt – in dranken, koken, bakken en meer – maar zonder toegevoegde calorieën en met hetzelfde zoete voordeel. Tijdens het bakken wordt het zelfs net als suiker bruin.

Wilt u de overstap maken? Hier zijn 6 manieren waarop je All-Purpose In The Raw kunt gebruiken in plaats van gewone suiker.

In bak- en dessertrecepten

Pumpkin Creme Brulee Universeel twee

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat lekker gebak en desserts zoals cakes, taarten en koekjes automatisch vol zitten met suiker – en je kunt er niet omheen. Maar bakken met All-Purpose In The Raw is een geweldig alternatief om echte suiker te vervangen als je een zoete lekkernij bakt. Een kopje All-Purpose In The Raw is net zo zoet als een kopje suiker. Bovendien wordt het net zo bruin als echte suiker.

Ontvang het recept voor Pumpkin Creme Brulee.

In groene smoothies

Groene smoothies hebben vaak een plantaardige basis (inclusief selderij, spinazie, komkommers en meer) die zoetheid mist. En als je fruit in je groene smoothie gebruikt, is dat vaak van een zure bron (zoals groene appel). Een gemakkelijke manier om wat meer zoetigheid toe te voegen, is door All-Purpose In The Raw toe te voegen in plaats van suiker, honing of vruchtensap, waardoor het suikergehalte stijgt.

In drankrecepten

Thaise ijsthee voor alle doeleinden rauw

Het gebruik van een nul-koolhydraatzoetstof zoals All-Purpose In The Raw in dranken die doorgaans veel suiker bevatten, kan u helpen die gebruikelijke zoete smaak te bereiken zonder overboord te gaan met calorieën en suiker. Neem bijvoorbeeld Thai Iced Tea, die traditioneel gecondenseerde melk met een hoog suikergehalte gebruikt. Dit recept bereikt diezelfde romige, zoete smaak met minder suiker door half-en-half te combineren met All-Purpose In The Raw.

Verhaal gaat verder

Ontvang het recept voor Thaise ijsthee.

Bij het koken (zoals roerbakgerechten of steakmarinades)

Suiker wordt vaak toegevoegd aan hartige sauzen en specerijen tijdens het koken en marinades voor doeleinden zoals karamelisatie, verbeterde smaak en toegevoegde textuur. Dus de volgende keer dat je in je keuken een hartige creatie maakt die om suiker vraagt, kun je eenvoudig All-Purpose In The Raw in de koekenpan wisselen of terwijl je een smakelijke marinade voor je vlees aan het mixen bent.

In cocktails

cocktails met alle doel in de raw

Alcoholische dranken zitten vol met suiker. Dat komt omdat alcohol zelf in het lichaam wordt omgezet in suiker (d.w.z. koolhydraten). En als je favoriete cocktail er een is die berucht is om zijn zoetheid (zoals margarita’s, pina colada’s, mojito’s en meer), kan het suikergehalte oplopen. Strooi in plaats daarvan All-Purpose In The Raw in je cocktailshaker de volgende keer dat je achter de bar stapt voor extra zoetheid zonder alle suiker en calorieën.

Probeer dit recept voor Blackberry Pinor Noir Slush.

In yoghurt of havermout

In plaats van gearomatiseerde yoghurt en havermoutpakjes te kopen die waanzinnige hoeveelheden suiker bevatten, kun je gemakkelijk je suikerinname verminderen door gewone yoghurt en havermout te kopen en in plaats daarvan All-Purpose In The Raw toe te voegen. Strooi het over je granolakom of in dat bolletje havermout als dat nodig is voor de smaak.

In koffie en thee

koffie met alle doel in de rauwe

Suiker is een must in vaak bittere dranken zoals koffie en thee. Maar je zult misschien geschokt zijn over hoeveel lepels je aan elke kop toevoegt om de zoetheid te bereiken die je zoekt. Als je de hoeveelheid die je normaal gesproken inschenkt wilt minimaliseren, ruil dan je gewone suiker in voor All-Purpose In The Raw.
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer