Dit zijn de top 10 kerstworkoutnummers

Herbert de Groot


07 Dec 2022

Dit zijn de top 10 kerstworkoutnummers

Maak je klaar om te rocken rond de kerstboom – en overal in de sportschool! – letterlijk. Als je je spel wilt verbeteren, geef je fitnessafspeellijst dan een feestelijke update. We hebben je gedekt met de top 10 kersttrainingsnummers die je herhaaldelijk zult hebben, op basis van nieuw onderzoek. Deze deuntjes zullen je zeker motiveren en je op je allerbest laten voelen terwijl je je in het zweet werkt om je trainingsdoelen te bereiken.

De experts van Fitness Volt hebben dit diepgaande onderzoek van meer dan 47.000 nummers uitgevoerd. Dit omvatte de meest beluisterde nummers op Spotify met betrekking tot kersttraining en afspeellijsten voor kerstgymnastiek. Het team heeft geleerd welke van deze vrolijke nummers de boventoon voeren, en eigenlijk degene die je echt wilt horen terwijl je aan het trainen bent!

Dus trek je sneakers en rendiergewei aan en maak je klaar om rond de loopband te rocken en je dumbbells te rinkelen. Download deze top 10 kersttrainingsnummers zo snel mogelijk naar je afspeellijst. Zet het ritme maar hoger, want de kerstman komt naar de stad.

En mis daarna niet De beste oefeningen om snel van je vakantiegewicht af te komen, zegt een expert.

Wat zijn de voordelen van naar muziek luisteren tijdens het sporten?

vrouw buitenshuis, concept van kerstworkoutliedjes

Volgens Scientific American kan het luisteren naar muziek je algehele atletische prestaties verbeteren. Een recensie uitgevoerd door Costas Karageorghis van de Brunel University in Londen, een van de beste experts ter wereld op het gebied van de psychologie van oefenmuziek, het streamen van je favoriete hits kan worden beschouwd als “een soort legale prestatiebevorderende drug”.

>

Bovendien kan het luisteren naar muziek tijdens het sporten je in een beter humeur brengen, je gedachten afleiden van vermoeidheid of pijn, je uithoudingsvermogen vergroten en je metabolisme helpen. Het zal je ook het gevoel geven dat je jezelf niet zo hard inspant als je in werkelijkheid bent, omdat het de tijd sneller laat voorbijgaan terwijl je op de loopband staat of gewichtheffen!

GERELATEERD: Deze trainingsafspeellijst kan je helpen meer vet te verbranden

De top 10 kersttrainingsnummers, onthuld:

‘Alles wat ik wil voor Kerstmis ben jij’ van Mariah Carey

‘Onder de boom’ door Kelly Clarkson

‘Santa Tell Me’ van Ariana Grande

‘Last Christmas’ van Wham!

‘Joy To The World’ van Nat King Cole

‘Like It’s Christmas’ van Jonas Brothers

“Maria, wist je dat?” door Pentatonix

‘Carol of the Bells’ van Mykola Dmytrovych Leontovych

‘Holly Jolly Christmas’ van Michael Bublé

‘Het is de mooiste tijd van het jaar’ door Andy Williams

Volgens Fitness Volt heeft “All I Want for Christmas Is You” van Mariah Carey een snelle beat van 150, wat het ideaal maakt om synchroon te blijven met je spinlessen, HIIT-workouts en Zumba. Een paar andere favoriete vakantiehits aller tijden zijn Taylor Swift’s “Christmas Tree Farm”, die wordt aanbevolen voor het heffen van gewichten, samen met “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas” van Michael Bublé, wat een geweldig lager tempo is voor je yoga. warming-ups en cooling-down na de training.
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer