Odell Beckham zou boos moeten zijn dat Cowboys informatie over zijn knie heeft gelekt

Herbert de Groot


07 Dec 2022

Odell Beckham zou boos moeten zijn dat Cowboys informatie over zijn knie heeft gelekt

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren.
Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

De Cowboys hebben een plan. Dat doen ze altijd. Wat betreft de vrije ontvanger Odell Beckham Jr., doet dat plan Beckham op dit moment geen goed.

Hij bezocht de Giants en de Bills. Er waren geen lekken over hun medisch onderzoek van Beckham, die in februari een gescheurde ACL opliep. Toen kwamen de cowboys. Toen kwamen de lekken.

Overweeg dit van ESPN’s Ed Werder, die jarenlang de Cowboys heeft gecoverd: “De Cowboys maken zich zorgen na het lichamelijk onderzoek van Odell Beckham Jr. dat zijn herstel van gescheurde linker ACL in Super Bowl niet voldoende is gevorderd om ervoor te zorgen dat hij zou spelen. vóór half januari en de mogelijkheid bestaat om hem te contracteren tot het seizoen 2023.”

Dus van wie komt dit? Beckhams kamp? Echt niet. Het kwam alleen van de Cowboys. En het is duidelijk dat de Cowboys het daar wilden hebben.

Op een gegeven moment leek het erop dat de Cowboys mogelijk met Beckham in de clinch lagen om de Giants meer te laten betalen. Nu lijkt het erop dat de Cowboys proberen om Beckham minder te laten nemen – of, meer specifiek, om niet aan te dringen op een contract dat na 2022 loopt. fans die hadden geschreeuwd dat de Cowboys Beckham zouden contracteren.

De bron noemde de beslissing van het team om negatieve informatie over de knie van Beckham te lekken “verbazingwekkend”. Er was zelfs een suggestie dat Beckham, die onlangs Nike aanklaagde wegens contractbreuk, de Cowboys zou aanklagen wegens het schenden van zijn medische privacyrechten.

“Hoe kon hij er nu zelfs maar aan denken om daar te tekenen?” vroeg de bron.

En hoewel dit er inderdaad toe zal bijdragen dat de spelers een beslissing accepteren om Beckham niet te contracteren, moeten de spelers zich realiseren dat dit is hoe het spel wordt gespeeld. En op een gegeven moment kan een van hen aan de verkeerde kant van het spel staan.

Als ze informatie over Beckham naar de media lekken, wat lekken ze dan over anderen, van Dak Prescott tot Randy Gregory tot Ezekiel Elliott tot wie dan ook, wanneer dan ook?

Verhaal gaat verder

Dus ja, het ziet er slecht uit voor de Cowboys. En nee, Beckham mag daar niet tekenen.

Het zou hem moeten motiveren om te nemen wat hij kan krijgen met een ander team voor de rest van 2022, en vervolgens in 2023 een free agent te worden en de open markt te betreden en betaald te krijgen.

Odell Beckham zou boos moeten zijn dat Cowboys informatie lekte over zijn knie die oorspronkelijk verscheen op Pro Football Talk
Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment

Ads - Before Footer